برترین برندهای جک درب پارکینگ

برترین برندهای جک درب پارکینگ

فیلتر محصولات نمایش 1 - 20 از 41 نتایج
کشور سازنده
عرض هر لنگه درب
حداکثر وزن هر لنگه
تعداد تردد
گارانتی

هر آنچه که قبل از خرید جک پارکینگ باید بدانید

امروزه استفاده از جک‌ پارکینگی برای تسهیل باز و بسته شدن درب پارکینگ‌های منازل مسکونی و یا ساختمان‌های تجاری رونق زیادی داشته است. این جک‌های اتوماتیک درب‌ها شامل انواع مختلفی می‌شود که هر کدام ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارد و برای پارکینگ‌ها با درب‌های تک لنگه و دو لنگه مورد استفاده قرار می‌گیرند. شما می‌توانید بر اساس نوع درب منزل یا مجتمع مورد نظرتان و انتظاراتی که دارید یکی از این جک‌ها را انتخاب و بر روی درب پارکینگ خود نصب کنید. قیمت این جک‌های اتوماتیک برحسب اینکه تولید داخل باشند یا خارج، شرکت تولید کننده‌ی آن‌ها، مدل و میزان قدرت جک برای حرکت دادن درب‌های پارکینگ متفاوت است.

انواع جک‌ درب اتوماتیک پارکینگ

به‌طورکلی دو نوع جک‌ پارکینگی وجود دارد که هر کدام ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارند و بر اساس محل نصب مورد استفاده قرار می‌گیرند‌. این دو نوع شامل درب‌های اتوماتیک مکانیکی و درب‌های اتوماتیک هیدرولیکی هستند. عموما از جک‌های اتوماتیک الکترومکانیکی برای درب‌هایی با وزن پایین‌تر و ساختمان‌هایی که تردد در آن‌ها کم است مثل آپارتمان‌هایی که حداکثر دارای ۲۰ واحد مسکونی هستند. استفاده می‌شود. ولی از جک‌های اتوماتیک هیدرولیکی برای درب‌هایی با وزن و میزان تردد بالاتر در روز، استفاده می‌شود.

جک پارکینگ هیدرولیکی

در جک‌های پارکینگی هیدرولیکی از نیروی تحت فشار سیالات (مثل روغن‌های غلیظ غیر قابل تراکم) استفاده می‌شود. مزیت عمده استفاده از درب اتوماتیک هیدرولیکی، قدرت بسیار بالای آن و امکان وجود نیرو، فشار، گشتاور و حرکت یکنواخت آن‌ها بوده که کار را برای به حرکت درآوردن درب‌های سنگین، راحت‌تر کرده و به‌علاوه باعث می‌شوند حرکت درب آرام و بدون لرزش و راحت‌تر نیز باشد. یکی دیگر از مزایای جک های پارکینگی هیدرولیکی میزان استهلاک پایین آن‌ها است. درب اتوماتیک هیدرولیکی برای ساختمان‌ها و مجتمع‌هایی که تردد بسیار زیاد و وزن درب بسیار بالا است، استفاده می‌شود. عموما درب‌های اتوماتیک هیدرولیکی نیاز به قفل برقی نیز دارند که باید آن‌ها را به صورت جداگانه تهیه کنید.

مزایای جک‌ پارکینگی هیدرولیکی

  • مناسب بودن برای مکان‌هایی که دارای تردد بسیار بالا و نامحدود هستند.
  • داشتن استهلاک بسیار پایین.
  • کارکرد نرم و یکنواخت و آرام.
  • قدرت بالا در جا به جا کردن درب‌هایی با وزن بالا.

معایب جک‌های‌ پارکینگی هیدرولیکی

  • درب‌های اتوماتیک هیدرولیکی نسبت به درب‌های اتوماتیک مکانیکی قیمت بالاتری دارند.
  • بخاطر امنیت ساختمان معمولا برای درب‌های پارکینگ بیش از 2 متر پیشنهاد میشود از قفل برقی استفاده کنند.
  • به منظور افزایش طول عمر و کارایی، درب‌های اتوماتیک هیدرولیکی نیاز به سرویس دوره ایی دارند.

جک پارکینگ مکانیکی

این نوع از جک‌های پارکینگی، با نیروی موتور برقی کوچکی که داخل جک به کار گرفته شده است کار می‌کنند. این نیرو از جک‌ها به گیربکس منتقل شده و در نتیجه باعث حرکت درب می‌شوند. به دلیل کارکرد چرخ‌دنده‌ها، استهلاک سیستم نسبت به سیستم‌های هیدرولیکی بالاتر است و همچنین میزان آسیب‌پذیری آن‌ها در برابر فشار بیشتر خواهد بود. قیمت جک بازویی الکترومکانیکی به کمپانی سازنده آن، مواد استفاده شده در ساخت آن، قدرت بازو و میزان تردد آن بستگی دارد. هرچقدر این موارد بهتر یا بیشتر باشند، قیمت بالاتری نیز خواهند داشت.

مزایای جک‌های پارکینگی مکانیکی

  • از مهمترین مزیت‌های جک‌های پارکینگی الکترومکانیکی می‌توان به قیمت پایین آن‌ها در مقایسه به جک‌های هیدرولیکی اشاره نمود.
  • داشتن تنوع بسیار بالا برند ایرانی و خارجی و امکان انتخاب آن‌ها بر اساس نوع درب پارکینگ.

معایب جک‌های پارکینگی مکانیکی

  • نداشتن توانایی جابه‌جایی درب‌هایی با وزن بیشتر و سنگین‌تر.
  • مناسب برای ساختمان‌هایی که دارای تردد پایین هستند.

تفاوت‌های جک‌ پارکینگی ۲۴ ولت با جک‌ پارکینگی ۲۲۰ ولت

عموما جک‌های پارکینگی ۲۲۰ قابلیت اضافه‌کردن باطری برای برق اضطراری را ندارند ولی نسبت به جک‌های ۲۴ ولتی قدرت بیشتر و در نتیجه خرابی کمتری دارند. در عوض جک‌های پارکینگی ۲۴ ولتی امکان اضافه‌کردن باطری به آن و استفاده در زمان عدم وجود برق را دارا هستند. اما این جک‌ها قدرت کمتری در باز و بسته کردن درب‌ها دارند و در نتیجه امکان خرابی بیشتری نیز در آن‌ها وجود دارند.

چگونه یک جک پارکینگی خوب برای درب‌ ساختمان خود انتخاب کنیم؟

در قدم اول برای انتخاب یک درب اتوماتیک خوب برای درب ساختمان باید سه نکته مهم را در نظر بگیرید:

1. وزن هر لنگه درب پارکینگ:
یکی از مهم‌ترین معیارهایی که باید در هنگام انتخاب جک‌های پارکینگی به آن دقت کنیم، وزن درب‌های پارکینگ است. حتماً باید درب اتوماتیک بر اساس وزن درب‌ها انتخاب شود و حتی در صورت امکان قدرتی بیشتر از وزن درب‌ها داشته باشد تا به هنگام باز و بسته کردن درب به موتور آن فشاری وارد نشود. در این صورت می‌توان از حداکثر عمر مفید جک های پارکینگی به‌خوبی استفاده کرد. در بسیاری از مجتمع‌ها مشاهده می‌شود که با وجود استفاده از یک درب اتوماتیک خوب و با کیفیت و گران‌قیمت، پس از مدت کوتاهی جک به علت عدم توازن بین وزن درب‌ها و قدرت موتور جک های پارکینگی، به‌سرعت از کار می‌افتد و نمی‌توان از آن استفاده کرد. در نتیجه قدرت جک پارکینگی باید دقیقا متناسب با میزان وزن درب‌ها باشد. البته بهتر است که قدرت درب اتوماتیک کمی بیشتر از وزن درب باشد تا در صورت وزش باد یا سفت شدن لولاها مشکلی برای آن ایجاد نشود.

2.میزان تردد در ساختمان‌ مدنظر:
هر دستگاه برقی دارای قدرت و مقدار استفاده است که در دستورالعمل آن نوشته شده است. اگر ما بیش از توان دستگاه از آن استفاده کنیم دستگاه به‌مرور زمان دچار خرابی می‌شود و طول عمر و کارکرد دستگاه پایین می‌آید. جک‌های پارکینگی هم از این امر مستثنی نیستند. ما اگر بیش از توان اپراتور از آن کار بکشیم خیلی زود جک پارکینگی دچار مشکل شده و کارکرد و بازدهی درب اتوماتیک پارکینگ پایین می‌آید.پس به تعداد تردد در ساعت جک‌های پارکینگی توجه کنید. منظور از تعداد تردد بیشترین تردد ماشین در یک ساعت می‌باشد که برای محاسبه این میزان شما باید به تعداد پارکینگ‌های موجود در آپارتمان یا مجتمع خود توجه نمایید.

3.عرض هر لنگه درب پارکینگ: 
عرض هر لنگه درب پارکینگ یکی دیگر از مواردی هستش که در انتخاب درب اتوماتیک پارکینگ باید به آن توجه نمود. اگر درب پارکینگ شما دارای عرض‌های متفاوت باشد شما باید بیشترین عرض درب را در نظر بگیرید. البته ما همیشه به شما پیشنهاد می‌کنیم برای انتخاب بهتر جک پارکینگ با کارشناسان ما در ارتباط باشد.

معرفی قطعات استفاده شده در درب‌های اتوماتیک پارکینگ‌ها

در درب‌های پارکینگی قطعاتی استفاده می‌شود که در این بخش به صورت کامل به توضیح آن‌ها خواهیم پرداخت. این قطعات عبارتند از چشمی، مرکز فرمان، ریموت کنترل، فلاشر و جک بازویی.

چشمی:

این قطعه دارای اشعه مادون‌قرمز است و در نتیجه اگر خودرو یا شخصی در جلوی درب باشد، آن را شناسایی می‌کنند و مانع از بسته شدن درب‌ها می‌شوند. همچنین با این کار مانع از آسیب‌زدن درب پارکینگ به خودروها می‌شوند.

مرکز فرمان:

این قطعه وظیفه فرمان دادن برای باز و بسته شدن درب‌ها و توقف جک را برعهده دارد و همچنین به‌عنوان رابطی بین ریموت کنترل و جک پارکینگی نیز شناخته می‌شود.

ریموت کنترل:

ریموت کنترل وسیله ارتباطی کاربر با مرکز فرمان است و معمولا ۲ ریموت کنترل در پکیج‌های جک‌های پارکینگی وجود دارد.

جک بازویی:

جک بازویی ابزاری است برای انتقال نیروی الکتریکی به مکانیکی یا هیدرولیکی.

فلاشر:

این قطعه با علائم و نشانه‌های مختلف مانند چشمک زدن و نورپردازی، پیام مرکز فرمان را نشان می‌دهد.

هزینه‌های موردنیاز برای خرید و نصب درب‌های اتوماتیک پارکینگ

خرید جک درب پارکینگی:

اولین هزینه‌ای که شما برای مجهز کردن درب پارکینگتان به سیستم اتوماتیک لازم است که خرج کنید، خرید جک های پارکینگی متناسب با عرض، وزن و میزان تردد در ساختمان مورد نظرتان است. توجه داشته باشید که تقریبا هیچ پکیج جک پارکینگی شامل سیم، کابل و قفل برقی نیست و در صورت نیاز باید آن‌ها را به صورت جداگانه تهیه کنید.

خرید قفل برقی:

بهتر است برای درب‌هایی با عرض بیش از 2 متر قفل برقی نیز خریداری کنید. به‌منظور امنیت بیشتر، گیربکس جک‌های پارکینگی امروزی به صورتی است که دارای ترمز هستند و زمانی که در بسته شود گیربکس قفل می‌شود و دیگر در باز نخواهد شد. ولی اگر با استفاده از دیلم و یا با فشار زیاد دست به درب نیرو وارد شود بازوی جک شما و یا پلیت پشت آن آسیب می‌بیند و در اندکی باز می‌شود و یک نفر می‌تواند از میان آن وارد شود. با استفاده از قفل برای جک های پارکینگی این مشکل برطرف می‌شود و علاوه بر بالابردن ایمنی پارکینگ خود، جلوی آسیب‌دیدن جک پارکینگ مکانیزه نیز گرفته می‌شود. البته توجه داشته باشید که قفل برقی برای درب ریلی قابل نصب نیست. نصب قفل برقی نیاز به فشردن دکمه مجزا برای باز شدن قفل ندارد و خود مدار فرمان جک درب پارکینگ ابتدا به قفل برقی فرمان می‌دهد و پس از باز شدن قفل، درب شروع به باز شدن می‌کند.

خرید ریموت کنترل اضافه:

اصولا تمام پکیج‌های جک پارکینگی دارای دو عدد ریموت کنترل از راه دور هستند ولی اگر شما احتیاج به تعداد بیشتری ریموت داشته باشید، باید آن‌ها را به صورت جداگانه خریداری کنید. عموما هزینه خرید ریموت اضافه ایرانی از همتاهای خارجی آن‌ها کمتر است. اگر شما تعداد ریموت کنترل زیادی برای یک جک ایتالیایی نیاز دارید و هزینه ریموت ایتالیایی برای شما زیاد است، می‌توانید با خرید یک مدار گیرنده ریموت (Reciver) ایرانی یا چینی که با برد یا مرکز کنترل جک پارکینگ شما سازگار باشد از ریموت‌های ایرانی یا چینی که ارزان‌تر هستند، بر روی جک ایتالیایی استفاده کنید.

خرید سیم و کابل برای جک‌های پارکینگی:

مدار فرمان جک پارکینگ بر روی دیوار پارکینگ نصب می‌شود و لازم است از فلاشر، از جک بازویی سمت چپ و سمت راست، از چشمی (فتوسل) سمت چپ و سمت راست کابل‌های مناسب به مدار فرمان کشیده شود. علاوه بر این‌ها ممکن است برق ۲۲۰ ولت شما جهت تغذیه مدار فرمان خیلی نزدیک نباشد نیاز به متراژ زیاد سیم و کابل برای برق ورودی مدار نیز داشته باشید و احتیاج باشد که به‌وسیله آن‌ها موتور را به فلاشر و یا سایر قطعات وصل کنید.

توجه کنید که جک‌ های پارکینگی در جعبه خود سیم و کابل ندارد که برای متراژهای استاندارد هزینه‌بر روی هزینه نصب محاسبه می‌شود ولی برای زمانی که متراژ سیم و کابل برای برق ورودی مدار زیاد باشد، هزینه آن جداگانه محاسبه می‌شود و لازم است که به صورت جداگانه خریداری شود. در نظر داشته باشید که اگر جک ریلی خریداری کنید فقط سیم‌کشی جک ریلی، فتوسل و فلاشر انجام می‌شود و مقدار کابل و کابل‌کشی به‌مراتب کمتر از جک‌های بازویی خواهد بود.

نصب جک‌ پارکینگ :

هزینه نصب جک‌ پارکینگ بر اساس محل زندگی شما و شهرستان یا شهر شما و همچنین نوع جک‌های پارکینگی متفاوت خواهد بود. همچنین با توجه به اینکه نصب کننده جک‌های پارکینگی چقدر تجربه و مهارت داشته باشد نیز قیمت متفاوتی در نصب خواهد داشت.

هزینه نصب قفل برقی:

هزینه نصب قفل برقی نیز بر اساس محل زندگی شما و نوع جک‌های پارکینگی متفاوت خواهد بود ولی حدودا ۱۰۰ هزار تومان می‌توان برای آن در نظر گرفت. توجه داشته باشید که نصب قفل‌های برقی و تایمینگ آن جهت بسته شدن درست درب کاری سخت و زمان‌بر است و به مهارت زیادی احتیاج دارد.

کابل‌کشی درب ساختمان:

معمولاً ساختمان‌های نوساز در حین عملیات ساختمان‌سازی کابل‌کشی شده‌ هستند. ولی اگر برای یک ساختمان قدیمی که قبلاً جک نداشته است و برای اولین‌بار است که تصمیم به نصب جک گرفته‌اید، در حدود ۱۰۰ هزار تومان هزینه جداگانه جهت کابل‌کشی درب از شما دریافت می‌کنند.

سایر هزینه‌های نصب جک‌ پارکینگی مثل کنده‌کاری:

در نصب جک درب پارکینگ هزینه‌های دیگری از جمله الکترود جوشکاری، سنگ فرز و گرانیت بر، میلگرد، قوطی و ناودانی محکم کنند پلیت جک درون دیوار وجود دارد که در حدود ۱۰۰ هزار تومان قیمت تمام شده کار را بالاتر خواهند برد. همچنین در صورت نیاز به کنده‌کاری دیوار برای هر سمت ۸۰ هزار تومان دریافت می‌شود که البته این قیمت در تمام شهرها ثابت نخواهد بود.

سخن آخر

در این مقاله سعی شد تا اطلاعات کاملی دررابطه‌با انواع جک‌های پارکینگی و هزینه‌های لازم برای خرید آن‌ها در اختیار شما قرار داده شود. حتما توجه داشته باشید که برای خرید جک‌های پارکینگی به موارد زیر نیز توجه داشته باشید:

  • عرض هر لنگه درب پارکینگ
  • وزن هر لنگه درب پارکینگ
  • تعداد تردد در ساعت (در واقع تعداد واحد پارکینگ آپارتمان)
  • هزینه نصب جک پارکینگ
  • در صورت نیاز نصب قفل برقی
  • تعداد ریموت موردنیاز
  • نصب جک پارکینگ توسط فرد با تجربه و با مهارت